Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Banenmarkt Logistiek medewerker Schiphol Rijk

Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek of heb je vragen over het werken in de logstiek? Kom danlangs op de banenmarkt Logistiek van Randstad op Schiphol-Rijk op woensdag 8 februari a.s.tussen 9.00 en 16.00 uur!

Verschillende logistieke functies(parttime en fulltime)
De banenmarkt is voor iedereen. Heb je vragen over het werken in de logistiek of zoek je een baan waar je snel kunt beginnen? Je bent meer dan welkom! De werkgevers die op de banenmarkt aan bod komen zijn allemaal in en rondom
Schiphol-Rijk. Je kan denken aan functies als logistiek/magazijn medewerker, productiemedewerker, orderpicker, heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur. Het maakt niet uit of je in ploegen, parttime, fulltime of in een dagdienst wilt
werken, er is voor iedereen iets. Er wordt gezorgd voor drinken en iets lekkers.

Deze bedrijven zijn aanwezig op de banenmarkt: Yusen Logistics, DSV, Bausch, FedEx, Amazon, Ceva Logistics en Material in Motion. Salarissen liggen tussen €11,12 en €13,70 bruto per uur en is o.a. afhankelijk van ervaring.

Wanneer?
Woensdag 8 februari tussen 9:00 en 16:00 uur op Schiphol-Rijk

Voor wie?
De banenmarkt is voor iedereen die in de logistiek wil werken of meer informatie wil over het werken in de logistiek. Wil je langskomen, stuur dan je cv. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen en ontvang je per mail de bevestiging. Tot 8 februari!

Solliciteren?
Stuur je actuele cv naar olga.akpinar@uwv.nlof bel voor meer informatie met Olga Akpinar,06-21522939

8 februari 09:00 - 16:00
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.