Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Banenmarkt op Schiphol

4 Februari: Opnieuw banenmarkt op Schiphol

Banenmarkt 4 feb 23

Op zaterdag 4 februari a.s. tussen 10.00 en 15.00 uur organiseren we opnieuw een banenmarkt op Schiphol. Vanwege de aanhoudende behoefte aan nieuwe, met name operationele medewerkers, worden mensen gezocht voor reguliere banen, bijbanen en stageplekken.

De banenmarkt is een samenwerking tussen Luchtvaart Community Schiphol (LCS), Royal Schiphol Group, UWV, Werkgeversservicepunt (WSP) Groot-Amsterdam, gemeente Haarlemmermeer en Regionaal Werkcentrum (RWC) Groot-Amsterdam.

Met deze banenmarkt krijgen de bedrijven op Schiphol een extra gelegenheid om hun vacatures onder de aandacht te brengen bij potentiële werknemers. Daarnaast willen we graag laten zien hoe leuk werken in de luchtvaart is en hoe groot de verscheidenheid aan functies op Schiphol is. Bij sommige werkgevers kun je het werk ook echt ervaren.

Overwegend operationele vacatures

Inmiddels hebben al bijna 40 bedrijven aangegeven aanwezig te zullen zijn op 4 februari. Er is tijd en ruimte om direct gesprekken te voeren met geïnteresseerden en bij sommige bedrijven ligt het contract zelfs al klaar.  

Er zijn vacatures voor overwegend operationele functies tot en met mbo-4, in de (vlucht-)afhandeling, logistiek, facilitaire dienstverlening, beveiliging, techniek, schoonmaak, horeca en retail. Denk hierbij aan functies als: grondsteward(ess), passenger assistant, aircraft mechanic, platformmedewerker, bagagemedewerker, horecamedewerker, logistiek medewerker/coördinator, loodsmedewerker, buschauffeur, (aspirant) luchthavenbeveiliger, schoonmaakmedewerker, customer service attendant en sales assistant. Ook zal MBO College Airport aanwezig zijn om haar luchtvaart beroepsopleidingen onder de aandacht te brengen.

Banen voor werkenden, werkzoekenden, scholieren en studenten

De banenmarkt is bestemd voor werkenden, werkzoekenden, scholieren, schoolverlaters, studenten en oud-studenten van mbo-scholen uit de gehele Randstad, maaruiteindelijk is iedereen die kan en wil werken welkom op Schiphol, inclusief mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Locatie, route en aanmelden

Om voor iedereen voldoende tijd te hebben, is het nodig dat geïnteresseerden zich via deze link aanmelden voor één van de vier tijdsloten tussen 10.00 en 15.00 uur.

De banenmarkt wordt gehouden in het Atrium van kantoorgebouw The Base, Evert van de Beekstraat 104 op Schiphol-Centrum. Klik hier voor een routbeschrijving.

Fotografie: Natasja Wagner | wagnerfotografe.nl
4 februari 10:00 - 15:00
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.