Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
DE BANENMARKT

Stadshart Amstelveen is de plek waar je terecht kunt bij de mooiste winkels, de lekkerste restaurants en cafés. Veel ondernemers zijn op zoek naar personeel. Sommige hebben zelfs aangepaste openingstijden of zijn bepaalde dagen dicht omdat ze te kort hebben.
In Stadshart Amstelveen zijn er ruim 135 winkels, restaurants en cafés die jouw hulp heel hard nodig hebben. Er is plek voor elk: van weekendhulp tot fulltime professional.

DE BANENMARKT

Op Zaterdag 17 september organiseren wij samen met Unibail Rodamco Westfield (URW) van 10:00-15:00 uur met 14 deelnemende bedrijven. De banenmarkt vindt plaats in een kantoorruimte van URW in het stadhart. URW is de vastgoedbeheerder van alle winkel- en horecapanden in het stadshart en binnenhof van het winkelcentrum. Meer details ontvang je over de locatie na aanmelding. Aanmelden kan door op deze  link te klikken.

Deelnemende bedrijven zijn:

H&M, Old South, Purdey, Ziengs, Xenos, Strada, Anne&Max, Frites Affairs, Coffee Company, Prodeli, De Bijenkorf, Siebel juwelier, Van OS tassen en Hotel Facility Concepts doen mee. 
De werkzaamheden zijn veelal gericht op hospitality en verkoop en/of ondersteunend personeel daaraan .

Er zijn gastheren en gastvrouwen aanwezig om je te verwelkomen en te begeleiden tijdens de gesprekken met de ondernemers. Je bent van harte welkom! De ondernemers hebben zich uitgesproken om competentiegericht te werven en dus is er voor iedereen een goede kans op een leuke baan.

Voor meer informatie klik hier.

17 september 10:00 - 15:00
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.