Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Digitale Netwerkborrel 17 november, georganiseerd door Sociaal Werkkoepel Amsterdam

Wilt u samen met meer werkgevers, HR-managers en andere partners van de Sociaal Werkkoepel kennis delen over inclusief werven en werken? Dat kan! En wel tijdens onze Digitale netwerkborrel op 17 november van 16.00 tot 17.00 uur.

In het programma is veel ruimte voor eigen inbreng om van elkaar te kunnen leren. Met een gezamenlijk doel: meer duurzaam werk voor Amsterdammers met een ondersteuningsbehoefte. Er is ruimte voor het delen van kennis, ervaringen en tips, het stellen van vragen en het leggen van contacten met andere partners. Waar loopt u tegenaan in uw organisatie? Waar heeft u vragen over? Met wie zou u in kleiner verband nog eens willen sparren? Of waar heeft u aan op het gebied van sociaal werk? Deel het tijdens de digitale netwerkborrel! En natuurlijk horen we ook heel graag over uw successen.

Lees voor een indruk hier het verslag van een van de vorige digitale netwerkborrels.

Word ook partner!

Ook interesse om partner te worden (kosteloos)? Kijk hier voor meer info. En sluit ook aan bij het netwerk van de Sociaal Werkkoepel. Voor meer informatie over de al aangesloten partners, klik hier. Op de website zijn ook interviews te vinden over de partners die wij in ons netwerk hebben mogen verwelkomen. Het zou mooi zijn als wij ook uw organisatie onder de aandacht kunnen brengen, zodra u partner bent geworden.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link. Leuk als u er bij kunt zijn!

17 november 16:00 - 17:00
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.