Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Digitale Netwerkborrel voor nieuwe partners

Digitale Netwerkborrel voor nieuwe partners

Wilt u samen met ondernemers, HR-managers en andere nieuwe partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam kennis delen over inclusief werven en werken? Dat kan!

Wilt u samen met ondernemers, HR-managers en andere nieuwe partners van de Sociaal Werkkoepel Amsterdam kennis delen over inclusief werven en werken? Dat kan! En wel tijdens onze digitale netwerkborrel voor nieuwe partners op 19 januari van 16.00 tot 17.00 uur.

Programma

Het programma is erop gericht om van elkaar te kunnen leren. Er is ruimte voor het delen van kennis, ervaringen en tips, het stellen van vragen en het leggen van contacten met andere partners. Waar loopt u tegenaan in uw organisatie? Waar heeft u vragen over? Met wie zou u in kleiner verband nog eens willen sparren? Of waar heeft u behoefte aan op het gebied van sociaal werk? Samen werken we aan hetzelfde doel: meer duurzaam werk voor Amsterdammers met een ondersteuningsbehoefte.

Het exacte programma wordt nog bekend gemaakt.

Aanmelden

Aanmelden voor de Digitale Netwerkborrel voor nieuwe partners kan via onderstaand inschrijfformulier. Leuk als u er bij kunt zijn!

Digitale netwerkborrel voor nieuwe partners 19 januari 2023

19 januari 16:00 - 17:00
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.