Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Event ‘Omdenken op de arbeidsmarkt’

24 mei zal er door MKB Amsterdam in samenwerking met het RWC en andere partners een event georganiseerd worden ‘omdenken op de arbeidsmarkt’. Hoe trek je nieuwe medewerkers aan en hoe zorg je ervoor dat je huidige medewerkers niet weglopen nu de vacatures voor het oprapen liggen? Op 24 mei gaan we ‘omdenken’ want als je dingen anders wil, moet je anders denken.

Tijdens dit werkgeversevent gaan we elkaar inspireren. We gaan omdenken zodat de schaarste op de arbeidsmarkt niet meer een probleem is, maar een uitdaging die je met creativiteit en kennis succesvol aangaat. We laten experts aan het woord die ons zullen verrijken met inzichten en aansprekende voorbeelden.

We hebben het over diversiteit en inclusie en wat een inclusieve bedrijfscultuur aan voordelen biedt. Hoe je nieuwe medewerkers aantrekt en hoe je ervoor zorgt dat je huidige medewerkers niet weglopen nu de vacatures voor het oprapen liggen. We laten werkgevers aan het woord die mensen met een arbeidsbeperking binnen hun bedrijf hebben werken en daar heel blij mee zijn. En er komen tips voorbij hoe je jouw bedrijf als potentiële werkgever onder de aandacht brengt en sollicitanten aantrekt.

Maar aan gezelligheid ontbreekt het ook niet. Vooraf en na afloop van het inhoudelijke programma gaan we, nu het weer kan, natuurlijk elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje. Doe je mee?

Ken je andere werkgevers voor wie dit interessant kan zijn?  Iedere ondernemer met personeel is welkom, dus deel deze uitnodiging met andere ondernemers voor wie Omdenken op de arbeidsmarkt interessant kan zijn.

Enthousiast geworden over dit event maar wil je nog meer weten over het programma en de sprekers of kan je niet wachten om je aan te melden? Ga dan direct naar onderstaande link!

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-omdenken-op-de-arbeidsmarkt-een-inspiratie-event-voor-mkb-werkgevers-323255504917

24 mei 15:30 - 18:00
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.