Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam is goud waard voor GASSAN Diamonds

Tijdens de coronapandemie heeft ook GASSAN Diamonds helaas afscheid moeten nemen van een aantal tijdelijke medewerkers. Regionaal Werkcentrum (RWC) Groot-Amsterdam heeft hen in die tijd geholpen met het begeleiden van deze mensen van werk naar werk.

“Wij zijn met twaalf winkels gevestigd op Schiphol, dus je begrijpt…”, schetst topman Benno Leeser van GASSAN Diamonds de situatie van het bedrijf sinds de lockdown. Een groot deel van de klanten van GASSAN zijn, naast toeristen, Chinese zakenlui. Gelukkig hebben we ons bij GASSAN nooit alleen maar gericht op het buitenlandse toerisme, maar ook op de Nederlandse markt.

Helaas zag GASSAN zich genoodzaakt om het tijdelijke contract van vijfentwintig medewerkers niet te verlengen. Leeser: “Wij zijn altijd erg betrokken bij onze mensen en als je dan afscheid moet nemen van goede werknemers, doet dat pijn. Gelukkig hadden we in een vrij vroeg stadium al contact gelegd met Judith Wullur van RWC Groot-Amsterdam. Zij heeft ons uitstekend kunnen helpen bij het zoeken naar ander werk voor deze medewerkers. Zodra Judith vacatures had waarvan ze dacht dat die bij een van onze mensen zou passen, nam ze contact op met ons. Op die manier hebben veel van onze mensen ander werk kunnen vinden. Het mooiste vind ik nog dat we inmiddels weer vijf van hen terug in dienst hebben kunnen nemen.”

Wij helpen, kosteloos, met:
  • Zoeken en matchen van kandidaten
  • Training en opleiding van kandidaten
  • Verbinding met onze netwerkpartners voor scholingsmogelijkheden, reskilling, arbeidsjuridisch advies, advies over SROI (social return on investment), en meer
  • Advies over collegiale inleen- en doorleen-constructies, subsidies en andere instrumenten
  • Vervulling van vacatures via een werkgever, gemeente, intermediair of andere partner in ons netwerk
Zo brengen we werkgevers in contact met kandidaten

Veelgestelde vragen

Voor antwoord op veelgestelde vragen over RWC Groot-Amsterdam klik hier.

Voorbeelden uit de praktijk
"Samen sterk voor arbeidsmarkt vraagstukken"
Ben je werkgever? Heb jij weleens het gevoel dat je er alleen voor staat als het gaat om arbeidsmarkt vraagstukken? Dat hoeft niet zo te…
Neem contact met mij op
De functies van medewerkers kunnen verschillen, de sectoren ook, maar competenties komen vaak overeen. We helpen bij het vinden van extra personeel en we begeleiden deze nieuwe medewerkers om in dienst te treden.

We bellen binnen één werkdag terug.

Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.