Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Je business weer op poten zetten na corona
5 mei 2022

Onderneemvaardig van gemeente Amsterdam biedt ZZP’ers die gebruik moesten maken van TOZO en/ of gebruiken maken van de BKB-regeling ondersteuning. Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een ondernemerscoach – wel tegen bepaalde voorwaarden.

De werkdesk kunst en cultuur van het Regionaal Werkcentrum is er voor degenen die niet terecht kunnen bij Onderneemvaardig. Bel of mail ons voor meer informatie en/ of een afspraak: 020-25 27 029 (ma. – vr. 9:00 – 12:00)

Zoals bijvoorbeeld Dorine:

Je business kan ineens anders lopen dan vooraf gedacht. Hoe versterk je je bedrijf en jezelf als ondernemer? Dat moet Dorine gedacht hebben, toen ze haar opdrachten zag afnemen tijdens corona. Het antwoord: een ondernemerscoach. Zo gezegd, zo gedaan. Dorine grijpt haar kans om de tegenvallende resultaten in haar bedrijven om te zetten naar iets positiefs.  

Dorine is van vele markten thuis binnen het culturele werkveld. Literair agent, organisator van Festivals & Evenementen en beheerder van een schrijver- en lezershuisje. Tijdens de coronacrisis komen de uitdagingen, en daarmee ook de vraagstukken. Wat zijn de juiste business modellen? Hoe krijg ik meer klanten?  Via gemeente Amsterdam gaat Dorine met coach Gert Kamphuis aan de slag, lees hier verder.

 

 

Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.