Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Je business weer op poten zetten na corona
5 mei 2022

Als plan a niet werkt, zorg dan dat je een plan b hebt

 

In 2020 richt Marjon Hartman haar bedrijf Interactive Oost op. Vlak voor de crisis start ze met filmprojecten waarin Amsterdamse jongeren centraal staan. Als de pandemie om zich heen begint te grijpen, denkt Marjon eigenlijk maar één ding: ‘Nu blijft er niet veel meer over.’

Leren omdenken
Gelukkig krijgt ze via Onderneemvaardig de kans zich in te schrijven voor een gratis coachingstraject. Naast het volgen van workshops, legt ze het eerste contact met haar coach Annelies. Marjon: ‘Annelies heeft me echt geleerd om te denken. Als plan a niet gaat, dan is er altijd een plan b, of een plan c. Dat heeft me echt geholpen. Zonder coaching was ik gestopt met mijn werk. Honderd procent. Ik had die push vanuit haar echt nodig’ lees hier verder.

Onderneemvaardig van gemeente Amsterdam biedt ondersteuning aan ZZP’ers die gebruik moesten maken van TOZO en/ of gebruiken maken van de BKB-regeling ondersteuning. Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een ondernemerscoach – wel tegen bepaalde voorwaarden.

Als je niet voldoet aan de voorwaarden van Onderneemvaardig is ondersteuning via de werkdesk kunst en cultuur van het Regionaal Werkcentrum misschien een optie. Neem contact met ons op, dan bespreken we je situatie.

 

Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.