Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Kom aan boord! Open Bedrijvendag Amsterdam-Noord 2022

Wervingscampagne Open Bedrijvendag: Kom aan boord!
De kapitein en matrozen van het VEBAN-schip stapten in juni spontaan binnen bij ondernemers en organisaties in Noord om ze te enthousiasmeren voor de Open Bedrijvendag op vrijdag 7 oktober. Met één duidelijke boodschap: Kom aan boord! VEBAN wil graag dat zoveel mogelijk bedrijven in Noord op die dag hun deuren openen voor bezoekers.

 

Doel Open Bedrijvendag
Het doel van de dag is om nieuwe verbindingen te leggen. Door mee te doen kun je als bedrijf goodwill vergroten, jezelf als werkgever profileren, vacatures/opleidingsmogelijkheden of producten/diensten promoten. Daarnaast brengen wij samen de waarde van de lokale economie en bedrijvigheid op het netvlies. Een strategische zet met oog op de transformatie van bedrijventerreinen naar meer woon/werkgebieden.

Deadline aanmelden Open Bedrijvendag: 31 juli 2022
De organisatie van de Open Bedrijvendag vergt nogal wat voorbereiding. Vooral op het gebied van PR & Communicatie. Daarom is het goed je zo snel mogelijk in te schrijven voor dit evenement. Zo kunnen wij jou ook tijdig ondersteunen bij de voorbereidingen. Daarnaast willen wij ook de bezoekers zo goed mogelijk informeren en enthousiasmeren om deelnemende bedrijven te bezoeken. Kijk voor meer informatie & aanmelden op de website: Open Bedrijvendag.

 

7 oktober 10:00 - 16:00
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.