Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Nieuwe coronamaatregelen
2 december 2021

Mensen die hun werk dreigen kwijt te raken, kunnen voor advies, begeleiding, scholing en training terecht bij het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam

Nieuwe coronaregels, wat betekent dat voor jouw baan?

Raak je je baan kwijt, of denk je dat je misschien je baan kwijtraakt? Dan wil je op zoek naar ander werk. Wij kunnen je hierbij helpen. Dat doen we gratis. Ben je zzp’er en zijn je opdrachten als gevolg van corona weggevallen? Misschien geeft een vaste baan je dan een duwtje in de goede richting. Ook jou kunnen we kosteloos helpen.

Hoe helpen we je naar nieuw werk?

Om jouw kans op een nieuwe baan te vergroten, gaan we eerst met je in gesprek. Hierbij luisteren we goed naar wat jij wilt én kunt. Wat jouw talenten zijn. We bieden je een loopbaancoach aan die samen met jou bekijkt waar kansen liggen voor je. Als daarvoor om- en bijscholing nodig is, gaan we samen onderzoeken wat er mogelijk is. Het mbo in de regio biedt bijvoorbeeld verkorte, praktijkgerichte leertrajecten aan. De loopbaancoach kan je ook begeleiden in het maken van een cv, het volgen van een netwerktraining of een sollicitatietraining en kan jou een op maat gemaakt loopbaanadvies geven. Kortom, alles om jou te begeleiden naar een fijne, nieuwe werkplek.

DOEN

Meld je dus snel aan voor een adviesgesprek via www.grootamsterdamwerktdoor.nl/ik-zoek-werk. Wij nemen gegarandeerd binnen 48 uur contact met je op.

Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.