Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
‘Ontdek je talent’ Banenmarkt 2022

Dit mag je verwachten

‘Ontdek je talent’ betekent dat we kijken welke vaardigheden (skills) jij bezit. Door dit te weten kun je gericht op een baan solliciteren die bij je past. En ga je iets doen wat je leuk vindt én waar je goed in bent. We kijken dus niet naar je werkervaring of opleiding. We willen weten wie jij bent, wat je wilt en waar je energie van krijgt. Er zijn bedrijven op deze banenmarkt aanwezig waarmee je direct in gesprek kan gaan. Ook zijn er vacatures waar je direct op kunt solliciteren zonder je cv, maar op basis van een gesprek over je talenten en vaardigheden. We garanderen dat je naar huis gaat met een flinke dosis zelfvertrouwen en zelfkennis en wie weet…. zelfs een baan!

 *De 3 workshops zijn gericht op het vinden van je skills (talenten & vaardigheden). Je komt er achter waar je goed in bent. En hoe je je skills kunt gebruiken om een leuke baan te vinden.

** Bij binnenkomst krijg je een strippenkaart voor deelname aan alle 3 de workshops. Bij elke afgeronde workshop wordt dit afgetekend op je strippenkaart. Om 12:30 uur lever je de strippenkaart in bij de organisatie en zullen 3 gelukkige deelnemers een mooie prijs ontvangen. 

 

 Meld je aan

Het is belangrijk dat je je aanmeldt, zodat we weten dat je komt.

Meld je aan door de QR code te scannen of ga naar: www.unique.nl/aanmelden-banenmarkt-amsterdam

Meld je aan vóór 19 september .

Heb je nog vragen over de Ontdek je talent banenmarkt?  Neem dan contact op met je werkadviseur van de Gemeente Amsterdam. Wij hebben er zin in en hopen je te zien en te spreken.

Tot 26 september!

Met vriendelijke groeten,

 

Uitzendbureau Unique, Gemeente Amsterdam en House of Skills 

26 september 10:00 - 13:30
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.