Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Over RWC

Het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam is een netwerk van alle partijen op het gebied van werk in de arbeidsregio Groot-Amsterdam (de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn) en de Luchtvaart Community Schiphol. We zijn er voor werkgevers, ondernemers, werknemers, ZZP’ers, werkzoekenden en iedereen zonder werk.

Zo werken we samen aan werk en werkgelegenheid in onze arbeidsregio: Groot-Amsterdam werkt door!

Dit is wat we doen
  • Vraag naar en aanbod van werk en werknemers bij elkaar brengen
  • Werkgevers in de regio met elkaar verbinden via het netwerk van onze partners
  • Samen oplossingen vinden, zoals leerwerktrajecten, opleidingen, subsidies, werk naar werk-mogelijkheden
  • Werknemers begeleiden met werk naar werktrajecten, o.a. met loopbaancoaching, opleiding, training
  • Werkzoekenden en ZZP'ers begeleiden we ook naar werk, o.a. met loopbaancoaching, opleiding, training naar een nieuwe baan
  • Advies op maat over inzet van personeel met tijdelijke doorleen- of inleen-constructies of met behulp van subsidies
Een uitgebreid netwerk van partners
Dit zijn de samenwerkingspartners binnen Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam. Heb je al een contactpersoon bij bijvoorbeeld Werkgeversservicepunt (WSP), UWV, gemeente, vakbond, opleiders of andere partners? Geen probleem, wij werken nauw met elkaar samen en schakelen dan rechtstreeks met je eigen contactpersoon. Voor de Luchtvaart Community Schiphol hebben we een eigen dependance op Schiphol. Dat is het grote voordeel van de samenwerking van al deze partners in het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam!
Regionale mobiliteitsteams (RMT’s)

Het Regionaal Werkcentrum (RWC) Groot-Amsterdam is één van de 35 regionale mobiliteitsteams (RMT’s) in Nederland. Deze RMT’s zijn een initiatief van de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, gemeenten, UWV, SBB, MBO Raad, vakbonden en werkgeverorganisaties.
Over regionale mobiliteitsteams (RMT’s)

Laten we afspreken

hier moet algemene formulier komen, kan nu alleen ‘bel mij terug’ selecteren.

Zo werkt het

Het RWC bestaat uit accountmanagers voor werkgevers en werknemers die ter beschikking zijn gesteld door onze netwerkpartners in de regio. We werken nauw samen met werkgevers, door hen met elkaar te verbinden; werknemers door hen te coachen en te helpen bij het sollicitatieproces en door de juiste match maken op basis van vacatures en vaardigheden.

Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.