Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Start Fair Practice Programma Amsterdam
1 juli 2023

De Werkdesk Kunst en Cultuur organiseert, samen met Kunsten ’92 en Platform ACCT, het Fair Practice Programma Amsterdam. Vrijdag 30 juni was de eerste bijeenkomst in museum ’t Kromhout. 27 organisaties in de culturele en creatieve sector hadden zich aangemeld en na het welkomstwoord van Eefje Korsten van de Werkdesk Kunst en Cultuur begon de informatieve middag met presentaties van Pien van Gemert (Kunsten ’92) en Sjoerd Feitsma (Platform ACCT).

Onder leiding van dagvoorzitter Thomas Spijkerman was er voldoende ruimte voor vragen en werden ervaringen uitgewisseld. Ook na het plenaire programma, tijdens de borrel, was er nog veel te bespreken!

Na deze startbijeenkomst volgt de groep nog 3 online colleges, een (optioneel) intervisietraject en is in oktober de afsluitende bijeenkomst (zie programma).

Heb je onze uitnodiging gemist, wil je aan een volgende editie meedoen? Mail dan naar kunstencultuur@grootamsterdamwerktdoor.nl, of ga terug naar de pagina van de werkdesk kunst en cultuur voor nog meer informatie.


Neshon Venitiaan en Eefje Korsten
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.