Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Switch Unieke kans voor (om)scholing

De Gemeente Amsterdam organiseert Switch in samenwerking met het UWV, het Regionaal Werk Centrum Groot-Amsterdam en het Werkgevers Service Punt Groot-Amsterdam.

Gemeente Amsterdam en UWV organiseren een unieke (om)scholingsbeurs.
• Doe inspiratie op
• Ontdek uw talent
• Oriënteer u op opleidingen
• Geen kosten voor u voor (om)scholing

 

SWITCH – een unieke kans voor (om)scholing

Als klant van Werk, Participatie en Inkomen (WPI) of het UWV kunt u een opleiding volgen die u zelf niet hoeft te betalen. Is er werk dat u leuk vindt, maar mist u daarvoor de opleiding? Wilt u iets anders doen, maar weet u niet waar te beginnen? Kom dan donderdag 10 november naar (om)scholingsbeurs Switch in de Tolhuistuin en laat u inspireren! Uw klantbegeleider WPI of adviseur UWV kan met u meekomen. U kunt gebruik maken van gratis kinderopvang.

Waarom mag u deze dag niet missen? 

Op deze dag staat u en uw toekomst centraal. Uw talent ontdekken, uw taalvaardigheden verbeteren of een gerichte opleidingsrichting voor een beroep met toekomst. Er zijn geen kosten voor u voor de (om)scholing die we aanbieden. Kom langs op het Switch event en laat u informeren. Kom ontdekken wat er bij u past. Wilt u weten hoe het dagelijkse werk eruitziet na uw opleiding of leerwerk traject?  Ga op speeddate met een professional; uit elke branche zijn er mensen aanwezig die kunnen vertellen hoe hun werkdag eruitziet. Heeft u vragen? Dan is dit de kans!

Elke branche heeft een eigen ‘plein’. Op elk plein zijn meerdere (om)scholers aanwezig. Zij gaan graag met u in gesprek.

Switch wordt georganiseerd door de gemeente Amsterdam samen met UWV, het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam en het Regionaal Werk Centrum Groot-Amsterdam.

Meld u rechtsboven aan en kom naar de beurs op 10 november. U kunt zich inschrijven voor het ochtenddeel (van 10.00 – 12.30 uur) of het middagdeel (van 13.00-15.30 uur).

Wij zien u graag, we hebben een maximum aantal deelnemers dus meld u snel aan!

Team Switch

 

10 november 10:00 - 15:30
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.