Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Switch Unieke kans voor (om)scholing

De Gemeente Amsterdam organiseert Switch in samenwerking met het UWV, het Regionaal Werk Centrum Groot-Amsterdam en het Werkgevers Service Punt Groot-Amsterdam.

Gemeente Amsterdam en UWV organiseren een unieke (om)scholingsbeurs.
• Doe inspiratie op
• Ontdek uw talent
• Oriënteer u op opleidingen
• Geen kosten voor u voor (om)scholing

 

SWITCH – een unieke kans voor (om)scholing

Als klant van Werk, Participatie en Inkomen (WPI) of het UWV kunt u een opleiding volgen die u zelf niet hoeft te betalen. Is er werk dat u leuk vindt, maar mist u daarvoor de opleiding? Wilt u iets anders doen, maar weet u niet waar te beginnen? Kom dan donderdag 10 november naar (om)scholingsbeurs Switch in de Tolhuistuin en laat u inspireren! Uw klantbegeleider WPI of adviseur UWV kan met u meekomen. U kunt gebruik maken van gratis kinderopvang.

Waarom mag u deze dag niet missen? 

Op deze dag staat u en uw toekomst centraal. Uw talent ontdekken, uw taalvaardigheden verbeteren of een gerichte opleidingsrichting voor een beroep met toekomst. Er zijn geen kosten voor u voor de (om)scholing die we aanbieden. Kom langs op het Switch event en laat u informeren. Kom ontdekken wat er bij u past. Wilt u weten hoe het dagelijkse werk eruitziet na uw opleiding of leerwerk traject?  Ga op speeddate met een professional; uit elke branche zijn er mensen aanwezig die kunnen vertellen hoe hun werkdag eruitziet. Heeft u vragen? Dan is dit de kans!

Elke branche heeft een eigen ‘plein’. Op elk plein zijn meerdere (om)scholers aanwezig. Zij gaan graag met u in gesprek.

Switch wordt georganiseerd door de gemeente Amsterdam samen met UWV, het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam en het Regionaal Werk Centrum Groot-Amsterdam.

Meld u rechtsboven aan en kom naar de beurs op 10 november. U kunt zich inschrijven voor het ochtenddeel (van 10.00 – 12.30 uur) of het middagdeel (van 13.00-15.30 uur).

Wij zien u graag, we hebben een maximum aantal deelnemers dus meld u snel aan!

Team Switch

 

10 november 10:00 - 15:30
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.