Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Workshop video solliciteren

Workshop Video Solliciteren

Ben je op zoek naar een (andere)baan, maar geen idee hoe je daarvoor moet solliciteren? Met de workshop video solliciteren  van het ontwikkelplein leer je hoe je jouw skills en ervaring inzet tijdens een (video)sollicitatie. Dus kom naar de OBA Slotermeer en doe mee!

Het Ontwikkelplein

Het ontwikkelplein is een fysieke plek in de oba slotermeer waar bewoners binnen kunnen lopen voor gratis loopbaan advies. Het is een initiatief vanuit House of Skills waardoor de rode draad skills zijn. Niet het diploma staat centraal maar iemand z’n skills. Vanuit skills wordt er (als dat nodig is) verder gekeken naar iemand zijn mogelijkheden en op bij ontwikkelplein helpen wij diegene dan om een stap te zetten in zijn of haar loopbaan.

Zo kan het bijvoorbeeld dat iemand een bepaalde taal wilt leren om ander werk te kunnen doen maar het kan ook iemand zijn die aan het werk is maar op zoek is naar een andere uitdaging maar hier wel een helpende hand bij kan gebruiken. Samen gaan we dan het onderzoek aan wat de best passende stap is en wat iemand hiervoor nodig heeft.

Vanuit het ontwikkelplein geven wij sollicitatie workshops, skills based solliciteren en video sollicteren. We geven beide workshops op dit moment 1x per maand tot het einde van het jaar. Aanmelden is gratis!

Workshops video solliciteren data:
– 30 november 14.00 – 17.00 uur
–  21 december 14.00 – 17.00 uur

Locatie:
– oba Slotermeer

Zie hieronder de link waar meer info te vinden is en waar je je direct kunt aanmelden:

https://www.houseofskillsregioamsterdam.nl/aanmelden-workshop-ontwikkelplein/

30 november 14:00 - 17:00
Laat ons je terugbellen

Laat je gegevens achter en we bellen je binnen een werkdag terug. Of neem contact met ons op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.